Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Probleme cu cardul de sănătate! Pacienţii se plâng că nu funcţioneză sistemul

ro

03 Aug, 2018 10:21 2392 Marime text

Probleme cu sistemul de carduri de sănătate! Pacienţii se plâng că aplicaţia nu funcţioneată de la începutul lunii în curs. Cazurile sunt izolate şi temporare, după cum precizează reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.
 
Pe portalul oficial al instituţiei nu este anunţată nicio defecţiune, dar potrivit Aurei Rădoi, purtător de cuvând al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, au fost semnalate probleme în cursul zilei de joi, 2 august. „Din câte ştiu, ieri au fost probleme, dar nu am date oficiale legate de astăzi”, a punctat Aura Rădoi.
 
Totuşi, medicii de familie pot introduce datele în sistem offline, având termen legal de 3 zile de transcriere a acestora în sistemul naţional. Totuşi, în caz de disfuncţionalităţi majore, preşedintele CNAS poate da un ordin prin care să permită medicilor să introducă datele până la finele lunii în sistem.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • diana v 03 Aug, 2018 11:56 datele se pot introduce in sistem mai tarziu, asa e....insa pentru a elibera retete pacientii trebuie sa faca un nou drum la cabinet. ieri nu a functionat deloc sistemul, nu s-au putut elibera retete.