Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Problema microbuzelor maxi-taxi pline cu călători adusă în discuție după accidentul de la Năvodari (galerie foto)

ro

12 Aug, 2017 13:51 3397 Marime text
Un accident rutier ce a avut loc ieri pe podul de la Năvodari și în care  afost implicat un maxi taxi ce circula pe ruta 23 Constanța-Năvodari a readus în discuție problema microbuzelor pline până la refuz de călători. 

Pe Facebook circulă zeci de mesaje care condamnă decizia de a transporta în condiții improprii călători mult peste capacitatea mijlocului de transport. 

”Criminalilor, sper să plătiţi! Accidentul de astăzi nu a avut loc din cauza şoferului de pe GMS. Însă vinovaţi pentru răniţii din microbuz sunt el pentru că a burduşit maşina cu navetişti, patronii pentru că le permit să faca asta si autorităţile care închid ochii! Navetiştii sunt supuşi la astfel de riscuri zi de zi, iar asta se intâmplă de prea mulţi ani pentru a-i ierta!” - se arată într-un mesaj postat pe Facebook. 


În scurt timp această postare a adunat zeci de comentarii, majoritatea de la cetățeni nemulțumiți de condițiile în care circulă aceste mijloace de transport în comun. 

”Si noi santem vinovati ca urcam e vina tuturor aici,noi urlam ca sant super pline si tot ne suim in ele,soferii vinovati ca ne lasa sa ne urcam si tot asa,mereu va fi asa,asta e ciclul gms-ului
,poate reușim odată să scăpăm de GMS astea nenorocite care sunt moartea pe roți , trebuie autobuze ptr traseul supraaglomerat Cta gară - Năvodari, altfel din toamnă când or sa înceapă și copii școala o să fie coșmar ,nimeni nu aude , nimeni nu vede in ce hal de burdușite se circulă ,nu exista politie , nu există nimeni care să facă ceva ? Nenorociții din Consiliul județean nu circulă cu GMS ei iau șpăgile , să li se retragă licența ptr că toți oamenii care circulă cu ele sunt nemulțumiți , indignați că sunt expuși zilnic pericolului”
 

”Unde trebuia cu adevarat un sens giratoriu n-au pus, in schimb au impanzit minunea aia de straduta Mamaia-Tabara cu sensuri. Mai nou sunt si treceri de pietoni prost semnalizate, ca sa fie macelul asigurat.” 

 

”Am fost in autobuz, eram , ca deobicei cel putin 25 de pers . Majoritatea comenteaaza ca de ce ne urcam in ele . Pe canicula aceea ce am putea face ? Sunteti oameni si cred ca majoritatea care aveti acum masini ati fost cu GMS ul si stiti ca majoritatea soferilor urca pana la refuz oameni . Se putea intampla ceva mai rau de atat ( chiar daca a fost destul de grav) . La cati oameni fac naveta zi de zi , eu cred ca si ar permite patronii GMS sa mai cumpere 3-4 masini ca sa circulam in siguranta . Iar soferul acela mereu am incercat cat am putut de tare sa il ocolesc pentru ca circula cu viteza si muta benzile fara sa semnalizeze de parca ar fi in GTA .” 


Reamintim că ieri după amiază un microbuz plin de călători a fost implicat într-un accident pe podul de la Năvodari. Acesta a fost lovit de un BMW X6 care nu ar fi acordat prioritate. 

Două poersoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijrii medicale. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii