Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proaspăt ieşit din închisoare Un şofer băut şi fără permis a lovit un biciclist, a fugit şi a încercat să-şi ascundă maşina

ro

24 Sep, 2015 13:22 2527 Marime text
 
Un constănțean de 36 de ani, proaspăt ieşit din închisoare, s-a urcat, ieri, la volan deşi avea permisul de conducerea suspendat şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, după cum spun poliţiştii rutieri. Pe Şoseaua Mangaliei, şoferul a accidentat un biciclist, după care a fugit de la faţa locului.
Din fericire, cel pe care l-a lovit a reținut numărul de înmatriculare al mașinii și a anunțat Poliția. Agenții l-au găsit acasă pe conducătorul auto, dar acesta a negat că ar fi fost la volan. Era în stare de ebrietate și a încercat să scape spunând că a vândut mașina. Bineînţeles că s-a dovedit că era o păcăleală. El a rămas uimit când poliţiştii i-au prezentat probele care îl incriminau.
Bărbatul ascunsese autoturismul şi nu voia să spună unde se află. Mai mult, el a devenit nervos peste măsură, astfel încât a fost nevoie de încătuşarea lui pentru a fi transportat la spital pentru a i se recolta probe biologice. Astfel s-a dovedit că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Acum, bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis auto și conducerea autoturismului sub influența băuturilor alcoolice. 




sursa foto: obiectiv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii