Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pro România, filială la Constanţa în cabinetul parlamentar a lui Mircea Banias. Care este obiectivul noii formațiuni politice

ro

20 Feb, 2018 16:54 3215 Marime text
Pro România a primit astăzi personalitate juridică, iar primul obiectiv major îl reprezintă europarlamentarele din 2019. Anunţul a fost făcut într-o postare pe Facebook, de deputatul Daniel Constantin, fondator al noului partid, alături de Victor Ponta şi Sorin Cîmpeanu.

Pro România este reprezentat la Constanţa de deputatul Mircea Banias, care a fost nevoit să părăsească anul trecut ALDE, alături de Daniel Constantin. Cel mai probabil, deputatul îşi va lua în următoarea perioadă titulatura de preşedinte interimar, până la organizarea alegerilor în cadrul formaţiunii.

Sediul partidului Pro România de la Constanţa va funcţiona pe strada Mircea cel Bătrân, aproape de intersecția cu bulevardul Mamaia, acolo se află cabinetul parlamentar a lui Mircea Banias.

Contactat telefonic, deputatul Mircea Banias a declarat pentru ZIUA de Constanța că se bucură că în sfârșit au fost depășite toate barierele, deoarece au fost mai multe contestații nefondate.
 

”Multă lume se teme de partidul acesta și au încercat să îi bage bețe în roate. Eu sunt convins că va fi un partid de succes și prin calitatea oamenilor pe care îi are și îi va avea în cotinuare va avea un cuvânt de spus în viața politică românească. La Constanța avem semnale că sunt mulți care vor să se înscrie în partid. În perioada următoare vom face și o conferință la care vor veni și Victor Ponta și Daniel Constantin și noii colegi din Constanța care se vor înscrie în partid. Avem semnale și din partea aunor aleși locali care vor să se înscrie în partid dar aici este o problemă. Eu personal i-am sfătuit să nu își pună în pericol mandatele pentru că oamenii i-au ales să îi reprezinte indiferent de partidul din care fac parte. Sunt și aleșio locali care au spus că nu îi interesează și cu riscul să își piardă mandatele se vor înscrie în partid” - a declarat pentru ZIUA de Constanța, deputatul Mircea Banias.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii