Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinşi în flagant cu zeci de kilograme de cannabis

ro

07 Oct, 2016 18:13 2045 Marime text
Procurorii  DIICOT Sibiu împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sibiu au surprins, astăzi, în flagrant pe inculpaţii M.D.C. şi C.R.Ş. în timp ce ce transportau opt saci din polietilenă, de culoare neagră, în care se afla cantitate de aproximativ 22 kg masă vegetală verde de cannabis, se arată într-un comunicat.

Procurorii suspectează că în perioada mai - octombrie 2016, inculpaţii  M.D.C. şi C.R.Ş. au înfiinţat şi întreţinut o cultură de cannabis situată  în zona localităţii Agnita, judeţul Sibiu, în urma recoltării plantelor rezultând cantitatea de aproximativ 53 kg cannabis, masă vegetală verde.
 
Totodată, din investigaţiile efectuate în cauză s-a stabilit că inculpaţii M.D.C. şi C.R.Ş. au folosit trei locaţii situate pe raza judeţului Sibiu, respectiv, pe raza municipiului Sibiu, în localitatea Cristian şi în localitatea Topârcea.
 
Cu ocazia  percheziţiilor domiciliare efectuate la imobilele folosite de către inculpaţi au fost identificate cantităţi însemnate de cannabis, aproximativ 20 kilograme,  sub diverse forme - muguri, masă vegetală uscată, masă vegetală verde (inflorescenţe),  sisteme de ventilaţie şi uscare a plantelor în vederea pregătirii pentru consum, prize programabile, lămpi pentru cultivat cannabis in door,  precum şi instrumente utilizate de inculpaţi pentru recoltarea plantelor şi pentru pregătirea pentru consum.
 
Cei doi suspecţi, M.D.C. şi C.R.Ş, au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii