Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinşi de poliţiştii rutieri constănţeni băuţi la volan

ro

12 May, 2019 11:55 1258 Marime text
Poliţişti din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat sâmbătă, 11 mai a.c., în jurul orei 13.45, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, în timp ce conducea timp ce conducea un autoturism, pe strada Mare din localitatea Lumina, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,00 mg/l alcool în aerul pur expirat.
 
Conducătorul auto a refuzat să fie condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, se arată într-un comunicat de presă.
         
Tot sâmbătă, în jurul orei 22.30, poliţişti din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22A, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,00 mg/l alcool în aerul pur expirat.
Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.
         
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Lecdouamii 12 May, 2019 12:39 Fratiorii mei ce dracu a fost aseara in oras,m au oprit 3 filtre de politie de pe industriala la ciresica,plus inca alte zeci de echipaje vazute .fiecare strada avea cel putin un echipaj.