Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinşi de jandarmi şi predaţi BCCO Constanţa

ro

18 Aug, 2013 11:15 1217 Marime text
Un echipaj de  jandarmerie aflat în patrulare în staţiunea Vama Veche, a surprins şapte persoane în timp ce-şi preparau ţigarete artizanale, folosind prafuri de culoare albă, muguri vegetali uscaţi din mai multe punguliţe şi plicuri cu miros suspect (suspectăm substanţe halucinogene).

La ora 01.00, jandarmii i-au surprins pe R.N., de 22 ani şi pe I.P., de 20 ani,  Constanţa,  în timp ce–şi pregăteau pentru consum, un praf de culoare albă dintr-o punguliţă.

La ora 01.30, i-au surprins în apropierea unei terase, pe L. F, de 26 ani şi pe R.B., de 24 ani, din Constanţa, care tocmai ce-şi terminaseră de împăturit o ţigară artizanală, folosind muguri vegetali uscaţi. La controlul corporal sumar făcut asupra lor, militarii au găsit o rolă din foi din hârtie pentru confecţionat ţigarete şi două pliculeţe ce conţineau aproximativ patru grame de muguri vegetali uscaţi.
O oră mai târziu, pe plajă, jandarmii au observat doi tineri A.T., de 18 ani şi C.S., de 27 ani, din Bucureşti şi Mangalia, care încercau să-şi confecţioneze mai multe ţigări artizanale pentru consum propriu, folosind o substanţă vegetală de culoare verde.

La ora 03.00, lîngă o terasă aflată pe plajă, jandarmii au observat-o pe M.G., din Bucureşti, care „lucra de zor” la confecţionarea mai multor ţigări artizanale. Lîngă aceasta jandarmii au găsit un pliculeţ din hârtie ce conţinea aproximativ patru  grame muguri vegetali, o ţigaretă confecţionată artizanal cu miros puternic, parţial consumată şi o rolă din foi hârtie pentru confecţionat ţigarete.

Toţi au declarat că au cumpărat substanţele din Constanţa şi că după consum acestea „le dau o stare de bine”.

Jandarmii le-au  întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii faptei de deţinere a substanţelor ilegale pentru consum propriu. Cele aproximativ 12 grame de substanţe ilegale, ţigaretele şi filtrele vor fi predate la  B.C.C.O. Constanţa în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii