Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinși cu cannabis la Vama Veche

ro

16 Jul, 2012 23:35 1163 Marime text

Cinci tineri turişti au fost prinşi în flagrant în Vama Veche de către poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate în timp ce deţineau cannabis pentru consumul propriu.

La data de 14 iulie a.c., poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, acţionând în baza Planului Estival 2012, au organizat o acţiune de combatere a traficului şi consumului ilicit de droguri în staţiunea Vama Veche.

Cu ocazia activităţilor întreprinse au fost prinşi în flagrant 5 tineri turişti, cu vârste curpinse între 20 şi 24 ani, care deţineau, în mod ilicit asupra lor, în vederea consumului propriu, trei ţigări confecţionate artizanal conţinând 0,5 grame de cannabis fiecare şi 2 plicuri a câte 2 grame fiecare cu cannabis.

Cei cinci autori sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea de infracţiuni de deţinere de droguri de risc, în vederea consumului propriu, fapte prevăzută şi pedepsită de art. 4 al.1 din Legea nr.143/2000, fiind sesizat totodată şi D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Constanţa.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii