Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prins în flagrant când încerca să mituiască un poliţist

ro

06 Apr, 2015 11:34 1214 Marime text
Ofiţerii Direcției Generale Anticorupție (DGA) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au organizat şi realizat, în data de 3 aprilie, prinderea în flagrant a lui D.I. cu ocazia oferirii sumei de 100 euro unui ofițer de poliţie din cadrul IPJ Dolj – Poliţia Municipiului Craiova – Secția 2 Poliție. Banii au fost dați pentru ca polițistul să nu ia măsurile legale într-un dosar penal în care fiicele minore ale lui D.I. sunt cercetate pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. 

În fapt, la data de 16 martie, ofițerul de poliție a formulat denunț la SJA Dolj prin care sesiza faptul că D.I i-a oferit, în scopul menționat, suma de 50 euro și a fost refuzat.

Urmare a denunțului, în data de 3 aprilie, a fost organizată şi realizată acţiunea de prindere în flagrant a lui D.I., acesta fiind surprins după ce a oferit suma de 100 euro poliţistului, chiar în biroul său din incinta Secției 2 Poliție Craiova.

Făptuitorul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, faptă prev. şi ped. de art. 290 C.P. Procurorul de caz a dispus reținerea lui D.I. pentru 24 ore, iar ulterior Tribunalului Dolj a luat față de acesta măsura arestului la domiciliu.

La instrumentarea cazului s-a beneficiat de sprijin din partea Inspectoratului de Poliție Județean Dolj și de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.


Sursa foto: monitorulexpres.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii