Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Principele Radu- „Ne punem mari speranțe în generația dumneavoastră”

ro

20 Oct, 2015 21:47 1304 Marime text
 
Principele Radu a declarat în această seară că familia Regală își pune mari speranțe în generația membrilor Asociației Studenților Economiști din România.
 
„Ne punem mari speranțe în generația dumneavoastră și suntem mândri când veniți spre Familia Regală cu propuneri precum aceea de a se alătura, simbolic, printr-un patronaj, organizației pe care ați fondat-o cu mai multă vreme în urmă”, a afirmat principele Radu, în cadrul evenimentului organizat la Palatul Elisabeta în onoarea Asociației Studenților Economiști din România, potrivit agerpres.ro.
 
„Cu mai bine de 100 de ani în urmă, Familia Regală și-a legat numele de Academia de Studii Economice și toate generațiile de studenți care v-au precedat au fost contemporane cu unul din regii României și cu una din reginele ei. Mai întâi, Carol I și regina Elisabeta, apoi Ferdinand și Maria, mai pe urmă regele Carol al II-lea în deceniul al patrulea al secolului trecut; ulterior regina Elena, regele Mihai, ba chiar, după 1990, regina Ana și mai spre anii noștri principesa Moștenitoare”, a completat principele Radu.
 
Asociația Studenților Economiști din România se află sub Înaltul Patronaj al principelui Radu.
 
Potrivit site-ului organizației, Asociația Studenților Economiști din România a luat naștere la 24 martie 1998, ca încununare a eforturilor unui grup de tineri de la Facultatea de Relații Internaționale care au dorit să dea posibilitatea studenților să își exprime punctul de vedere, pentru a duce la îndeplinire propunerile lor.
 


Sursa foto: romaniaregala.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii