Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Principalul suspect din cazul crimei din zona Gării din Slatina, dat în consemn la frontieră. Procurorii cer sprijin pentru depistarea acestuia

ro

13 Oct, 2018 18:39 1671 Marime text
În data de 13.10.2018 procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, desemnaţi să instrumenteze cauze având ca obiect infracţiuni de violenţă, au dispus darea în urmărire şi în consemn la frontieră, în vederea reţinerii, faţă de suspectul Şerban Ion, ca urmare a săvârşirii infracţiunilor de omor şi tentativă de omor, prev. de art. 188 alin. 1 C.p. şi art. 32 alin. 1 C.p. rap. la art. 188 alin. 1 şi 2 C.p., cu aplic. Art.38 alin.1 C.p.

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în fapt, în noaptea de 12/ 13.10.2018, în jurul orelor 23.30 în mun. Slatina, zona Autogara, autor necunoscut i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit victimei P.I. din mun. Slatina, jud. Olt, provocându-i leziuni care au condus la decesul acestuia, conform constatărilor preliminare din care rezultă că moartea lui P.I. de 44 ani a fost violentă. Ea s-a datorat insuficientei cardio-circulatorii acute consecinţă a 3 plăgi tăiate înţepate cu interesare cardiacă şi pulmonara cu hemoragie internă consecutive. Leziunile traumatice s-au putut produce cu corp tăietor înţepător. Între leziunile traumatice şi deces exista legătura de cauzalitate necondiţionată.

"În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat autorul faptei în persoana numitului Şerban Ion din com. Urzică, jud. Olt, care, în noaptea de 12/ 13.10.2018, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii contradictorii cu victima S. D. I. pe tema avansurilor făcute martorei M.V.G. (concubina victimei P.I.), a luat un cuţit şi i-a aplicat o lovitură victimei S. D. I., moment în care intervine victima P. I., astfel că suspectul se îndreaptă spre acesta şi îi aplică cu acelaşi cuţit un număr de 3 lovituri, toate în zona pieptului (inima). Imediat după săvârşirea faptei, suspectul Şerban Ion fuge de la faţa locului, şi cu toată că este urmărit de prima victimă respectiv S.D. I, reuşeşte să scape" - au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.


În prezent suspectul a fost dat în urmărire şi în consemn la frontieră şi se efectuează activităţi specifice de depistare şi reţinere a acestuia.

"În acest sens, solicităm şi pe această cale mediatizarea cazului şi rugăm ca persoanele care pot da informaţii cu privire la suspectul Şerban Ionel să sesizeze imediat SNUAU 112" - au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii