Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Prin ce pericol de moarte a trecut, acum câteva minute primarul municipiului Constanța Decebal Făgădău. Este incredibil ce i s-a întâmplat în drumul către Barcelona (galerie foto)

ro

26 Apr, 2018 10:15 13081 Marime text
Primarul Decebal Făgădău a fost observat în această dimineață în timp ce se afla în avionul ce urma să ajungă la Barcelona. Edilul era împreună cu familia. 

Aeronava Tarom, în care s-a îmbarcat în această dimineață primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău împreună cu familia pentru a merge la Barcelona a fost întoarsă din drum. 

Potrivit unor persoane aflate la bordul aeronavei, piloții au decis să revină pe Aeroportul Otopeni după ce s-a constatat o fisură la unul dintre geamurile avionului. 

În avion se afla și primarul Decebal Făgădău împreună cu familia, dar și mai mulți constănțeni. 

Constănțenii sunt supărați că din cauza întârzierii ar putea pierde rezervările de la hotel. 

Pasagerii au fost debarcați și urcați într-un autobuz. 

Se caută soluții pentru a se continua cursa. 

Se pare că în avion s-ar afla și viceprimarul Dumitru Babu împreună cu familia. 

Aeronava TAROM a decolat de pe Aeroportul Henri Coandă la ora 8.30 iar după aproximativ o oră de zbor s-a decis să revină pe aeroport. 

Pasagerii au fost cei care au observat geamul fisurat și au alertat piloții care au decis pentru mai multă siguranță să revină pe aeroport. 

Am încercăm să luăm o declarație de la primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, cu privire la incident dar acesta nu a răspuns la apelul și SMS-ul reporterilor ZIUA de Constanța. 

UPDATE

Într-o intervenție la RomaniaTV, primarul Decebal Făgădău a povestit cum s-a petrecut incidentul de la bordul aeronavei. 

”La un timp după decolarea avionului, după ce s-a înîălțat și ne îndreptam spre Barcelona s-a auzit un zgomot,unul similar cu cel al unei cutii de răcoritoare. Cei care stăteau în dreptul geamului respectiv au anunțat personalul de bord care a înștiințat comandantul și s-luat decizia de a întoarce aeronava către Aeroportul Otopeni. Eu am călătorit pe rândul 8 în partea stângă a avionului, iar în partea dreaptă, pe rândul 9 a avut loc acest incident. Fisura era vizibilă, iar reacția doamnei care stătea pe scaunul respectiv a fost extrem de promptă pentru că a anunțat imediat personalul însoțitor” - a declarat edilul la RomaniaTV. .



UPDATE

Aeronava a decolat cu destinația Barcelona. 

UPDATE. 

Pasagerii au fost îmbarcați în aeronava ce a sosit de la Istanbul și vor decola la ora 13.00. 

UPDATE: 

Pasagerii așteaptă o aeronavă ce va sosi de la Istanbul și care îi va transporta la Barcelona. 

UPDATE. Oficial de la TAROM

”Cursa TAROM ROT 421 Bucureşti – Barcelona, de astãzi, 26 Aprilie 2018, operată cu o aeronavă de tip BOEING 737-700, care a decolat de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă la ora locală 08:49, s-a întors din drum dupa aproximativ o oră de zbor, din cauza unei uşoare fisuri apărute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri.
 
Decizia comandatului respectă procedura stipulată în manualul de zbor al aeronavei. Siguranța pasagerilor nu a fost pusă în pericol nicio clipă.
 
Aeronava a aterizat în deplină siguranţã pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, pasagerii au fost debarcaţi, primesc asistenţã la sol şi vor decola în scurt timp către destinaţia iniţială.” se arată în comunicatul TAROM. 

UPDATE. În urmă cu puțin timp, aeronava de tip BOEING 737-700 a aterizat în siguranță pe aeroportul din Barcelona iar pasagerii s-au îndreptat spre locurile unde își vor petrece sejururile.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Miki 26 Apr, 2018 11:40 sper sa aiba o vacanta la fel de frumoasa ca si orasul pe care-l conduce!