Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primele imagini cu studentul român mort în tragedia aviatică din Ucraina (galerie foto)

ro

18 Jul, 2014 15:08 2251 Marime text
 
Românul care se afla la bordul avionului avea şi cetăţenie canadiană. Acesta era student la Facultatea de Medicină din Cluj şi era însoţit de prietena sa, de asemenea studentă cu cetăţenie străină la aceeaşi facultate, scrie EVZ, citând B1 Tv.


Reporterii Știri de Cluj au vorbit cu unchiul tânărului, care a confirmat această informație. ”Da, este vorba despre nepotul meu. Familia nu dorește ca numele să fie făcut public, așa că nu pot să vă spun mai multe”, a declarat unchiul tânărului.



Studentul urma să participe la o conferință pe tema SIDA, în Australia, la Melbourne. Nu era singurul care mergea la această conferinţă.  Aproximativ 100 de persoane se deplasau acolo, dar numarul nu a fost confirmat oficial.  


Potrivit ştiridecluj, familia tânărului este stabilită în Canada, iar unchiul său este din Cluj, astfel că acesta urma cursurile unei universități clujene.
Potrivit sursei citate, decanul Facultăţii de Medicină a UMF Cluj, Anca Buzoianu, a declarat că doi studenți de la UMF Cluj și-au pierdut viața în acest accident.



































Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii