Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primele imagini cu noua Skoda, una dintre cele mai așteptate mașini în 2015 (video)

ro

18 Feb, 2015 23:22 1615 Marime text
Nouă generație de cea mai cunoscută Skoda se poate lansa înaintea Salonului Auto de la Geneva.
 
Pe 2 martie se deschide Salonul de la Geneva și toți productorii încep să-și așeze standurile și să-și facă socotelile la lansări. Probabil că încă se gândesc unii dintre ei dacă lansează anumite modele acum sau dacă le amâna pentru toamnă, relatează incont.ro.

Skoda știe însă că e timpul să arate noul Superb a€“ unul dintre cele mai așteptate modele nu doar la Geneva, ci în tot 2015.

Mașină soră cu Passat va fi construită pe platformă MQB. Fiind una comună, costurile de productrie sunt mai mici. Mai multe modele ale concernului VW o folosesc, de la Seat până la Audi. Și Passat este a€œmontat pe acest sașiu, notează incont.ro.

Skodele Superb actuale au 4.83m lungime. Probabil că noul Superb va fi un pic de tot mai mare dar nu e exclusă nici reducerea lui cu 1cm-2cm. Sunt mulți constructori care reduc din exterior și câștiga spațiu înăuntru prin regândire.

Potrivit sursei citate, Skoda vrea să păstreze cele două versiuni de vânzare: berlină și break. Cea din urmă o să aibă tot un portbagaj cu aproape 650 de litri capacitate.

Pentru filmulețul de prtezentare, care e mai mult o bucățica din spotul oficial, cehii au evocat primul model Superb, din 1934, cu motor V8 și tracțiune integrală. A fost primul motor V8 fabricat de Skoda. 


Sursa: incont.ro
Sursa foto: incont.ro
Sursa video: YouTube
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii