Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primele concluzii ale anchetatorilor în cazul tragicului accident petrecut pe DN1, între Băneşti şi Floreşti

ro

28 Sep, 2014 09:54 2377 Marime text
Accidentul care a avut loc sâmbătă seară, pe DN 1 și în urma căruia șase persoane și-au pierdut viața ar fi fost provocat de un tânăr care a vrut să se sinucidă, susțin surse din cadrul anchetei. Ipoteza se bazează pe un mesaj postat de acesta pe o rețea de socializare, informează Agerpres.

Amintim că tânărul în vârstă de 28 de ani din București, care a vrut să se sinucidă, a postat pe o rețea de socializare un mesaj în care afirmă că pleacă 'într-o lume mai bună', lăsând să se înțeleagă că suferă din dragoste.

Șase persoane au decedat, seara trecută, pe DN 1, în zona Bisericii Călătorului, în urma impactului violent dintre două autoturisme.

Șeful Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, Daniel Nicolae, a declarat, pentru AGERPRES, că victimele sunt trei bărbați, o femeie, un băiat de 12 ani și o fată de aproximativ 14 ani.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu, a precizat că, din cercetările efectuate la fața locului, a reieșit că un tânăr de 28 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a pătruns pe contrasens, izbindu-se frontal de o altă mașină care venea din sens opus și în care se aflau cinci persoane.

sursă foto: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii