Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, rămâne în arest

ro

01 Sep, 2010 22:11 1219 Marime text
Primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, judecat pentru fapte de corupţie, rămâne în arest, după ce Tribunalul Galaţi a respins, miercuri, cererea acestuia de a fi judecat în stare de libertate.

"Inculpatul Solomon Antonie a formulat o cerere de eliberare provizorie sub control judiciar şi de suspendare a măsurii de arestare preventivă. Cererea a fost judecată marţi, fiind respinsă", declarat, miercuri, imediat după ce Tribunalul Galaţi a pronunţat sentinţa, purtătorul de cuvânt al instanţei, judecătorul Doranda Mărăcineanu.

Dosarul 6618/121/2010, în care primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, este judecat pentru fapte de corupţie alături de omul de afaceri Cornel Penescu şi de alţi inculpaţi, a sosit la Tribunalul Galaţi pe 7 iulie, fiind strămutat de la Tribunalul Argeş în urma unei decizii a Înalte Curţi de Casaţie şi Justiţie. Pe 8 iulie, instanţa gălăţeană a luat în discuţie legalitatea măsurii de arestare preventive a lui Solomon şi a decis ca inculpatul să rămână în arest până la soluţionarea cauzei, legalitatea măsurii de arestare urmând să fie verificată în termen de 60 de zile. A doua zi, pe 9 iulie, Solomon a declarat recurs la sentinţa Tribunalului, cererea fiind înaintată Curţii de Apel Galaţi, dar această instanţă a respins recursul.

Ceilalţi inculpaţi din dosar, inclusiv omul de afaceri Cornel Penescu, sunt judecaţi în stare de libertate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii