Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Ploieștiului, Iulian Bădescu, dus la arestare cu duba

ro

04 Mar, 2015 12:29 924 Marime text
Primarul Ploieștiului, Iulian Bădescu, reținut de procurorii DNA pentru luare de mită și abuz în serviciu, a fost dus, astăzi, cu ambulanța la sediul Tribunalului Prahova, unde se va judeca cererea procurorilor privind arestarea preventivă a acestuia. Managerul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, Alexandru Băloi, a declarat pentru AGERPRES că Bădescu a fost preluat de o ambulanță cu medic pentru a fi transportat la instanță.

''I s-a făcut o externare de etapă, ceea ce înseamnă că, dacă starea acestuia se depreciază în funcție de anumiți factori, atunci, în funcție și de decizia instanței, el poate reveni în spital, fără a mai trece prin procedurile impuse la Unitatea de Primiri Urgențe'', a explicat Băloi.
Iulian Bădescu a fost internat, marți seară, la Secția de cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, lui făcându-i-se rău la scurt timp după ce a fost reținut și scos din sediul DNA pentru a fi transportat în arest.

Primarul Iulian Bădescu era cunoscut dinainte ca având unele probleme de sănătate, el fiind bolnav cronic.

Bădescu a fost reținut marți de procurorii anticorupție, după șapte ore de audieri, într-un dosar privind infracțiunile de luare de mită și abuz în serviciu.

Sursa foto: phon.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii