Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul PDL acuză PSD Mulţi constănţeni cer viză de flotant în comuna Salcia din judeţul Mehedinţi

ro

02 Mar, 2012 11:53 1510 Marime text

Mai mulţi constănţeni au cerut la Serviciul de Evidenţă a Persoanei viză de flotant în comuna mehedinţeană Salcia pe motiv că vor lucra la o firmă de construcţii ce se va înfiinţa în zonă, spune ediţia on line gandul.info. Potrivit referentului Dragoş Rapcea, din cadrul Serviciului public local de evidenţa persoanei Gârla Mare, de care aparţine comuna Salcia, în 29 februarie un număr de 13 cetăţeni din Constanţa au depus actele pentru obţinerea vizei de flotant în comuna Salcia pentru o perioadă de un an.

Primarul PDL al comunei Gârla Mare, Dumitru Baicu, a declarat că cetăţenii au fost aduşi de Adel Sava, fostul viceprimar PNL al comunei Salcia şi viitor candidat la Primăria comunei Salcia din partea Partidului Social Democrat.

Unul dintre cetăţenii din Constanţa, care a cerut viză pentru comuna Salcia, a declarat că intenţionează să se angajeze la o firmă de bolţari din localitate.

"Vrem să lucrăm aici la o firmă de bolţari şi nu ne pune viza de flotant. Întârzie pentru verificări", a spus bărbatul.

Întrebat despre situaţia migrărilor din Constanţa în comuna Salcia, Adel Sava a declarat că pe multe dintre persoane le-a luat personal în spaţiu şi că acestea urmează să lucreze la o firmă în localitate.

Sursa: http://www.gandul.info/

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii