Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul municipiului Constanța s-a întâlnit cu operatorii economici din Satul de Vacanță. Ce subiecte au fost analizate (galerie foto)

ro

05 Jun, 2019 13:25 1379 Marime text
Primarul municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău, împreună cu o echipă din cadrul municipalității s-a întâlnit astăzi cu operatorii economici din Satul de Vacanță pentru a stabili ultimele detalii cu privire la măsurile pe care atât autoritatea locală, cât și investitorii le vor lua pentru ca această zonă de interes turistic să rămână în continuare o atracție atât pentru vizitatori cât și pentru constănțeni.
 
Potrivit Primăriei Constanța, primarul a amintit de investițiile care s-au derulat în zonă – montarea de bănci de odihnă, coșuri de gunoi acolo unde era necesar, stâlpi pentru delimitarea clară a zonei pietonale de cea rutieră și alte investiții care sunt în desfășurare.
 

„Pentru dezvoltarea zonei există implicare de ambele părți, drept dovadă stă recondiționarea Porții Maramureșene de lemn de către investitorii din Satul de Vacanță.
 
Aceste întâlniri, care au început în luna martie, vor avea loc și în perioada următoare, astfel încât problemele semnalate de agenții economici să își găsească soluționarea” - au transmis reprezentanții Primăriei Constanța. 

Sursa foto: Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii