Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Mariana Gâju vrea radar în Cumpăna

ro

23 Jul, 2015 10:47 1511 Marime text
 
Primăria Cumpăna anunţă că în urma tragicului eveniment rutier din 16 iulie, soldat cu decesul elevei de 11 ani, din comună, este imperios necesară verificarea traficului pe principalele străzi din localitate, având în vedere neregulile flagrante comise de către conducătorii auto: conducerea autovehicului fără permis auto sau în stare de ebrietate, conducerea cu viteză excesivă, neacordarea de prioritate la trecerea de pietoni.
            Prezenţa echipajelor Poliţiei Rutiere va avea drept scop stoparea infracţiunilor rutiere, întrucât în ultimele două săptămâni au avut loc evenimente rutiere cu consecinţe grave.
            Primăria comunei Cumpăna a început montarea limitatoarelor de viteză pe DN 39E, dar nu avem posibilitate financiară pentru montarea lor pe toate cele 156 de străzi din comună, din care 38 de străzi sunt asfaltate, însumând 30 kilometri.
            De aceea, primarul Mariana Gâju a trimis Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa o adresă prin care solicită conducerii instituţiei să dispună delegarea unui specialist din cadrul Poliţiei Rutiere care să facă parte din comisia de amplasare a indicatoarelor de circulaţie rutieră, care va avea loc în perioada 27-29 iulie 2015. De asemenea, Primăria solicită instalarea unui aparat radar în vederea asigurării respectării legislaţiei în vigoare referitoare la viteza legală, precum şi alte abateri în trafic: desfăşurarea de concursuri, antrenamente ori întreceri pe drumurile publice. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii