Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Lucian Istrate a fost împuşcat mortal

ro

09 Jan, 2016 12:32 2146 Marime text
Primarul comunei Tătuleşti, judeţul Olt, Lucian Istrate, a fost împuşcat mortal la vânătoare, relatează România TV. Partidă de vânătoare, autorizată, a avut loc sâmbătă dimineaţa pe Fondul Nr. 9 Tătuleşti.

Informaţia a fost confirmată de doctorul Marian Furtună, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Olt, dar şi de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, scrie presalocală.

Lucian Istrate a fost împuşcat accidental de unul dintre vânători, alicele nimerindu-l în inimă. Potrivit informaţiilor furnizate de Mihai Albulescu, directorul AJVPS Olt, la partida de vânătoare participau şase vânători şi doi gonaci, primarul din Tătuleşti fiind unul dintre gonaci.

Imediat după producerea tragediei, acesta a fost urcat într-o maşină pentru a fi transportat la Spitalul Slatina, iar la Jitaru s-au întâlnit cu echipajul de la Ambulanţa Olt, solicitat să intervină la faţa locului prin 112. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa, edilul fiind deja decedat.

Sursa: romaniatv.net
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii