Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul interimar al Capitalei, Dan Ştefănel Marin, a fost demis

ro

24 Nov, 2015 16:40 1816 Marime text
 
Consiliul General al municipiului Bucureşti a decis prin vot să îl demită pe primarul interimar al Capitalei, Dan Ştefănel Marin (UNPR).
 
PNL București a anunţat, astăzi, că a decis să demareze procesul de demitere a primarului general interimar Ștefănel Dan Marin. Consilierii generali ai PNL au inițiat în cadrul ședinței de astăzi a CGMB un proiect de hotărâre privind schimbarea primarului interimar, a anunțat vicepreședintele PNL București, Marius Vintil, notează Agerpres.
 
Astfel, în urma întrevederii, primarul interimar al Capitalei a fost demis cu 37 de voturi pentru, 5 împotrivă și 3 abțineri, potrivit știripesurse.ro.
 
„Primarul UNPR trebuie să plece imediat pentru că nu este capabil să administreze problemele grave ale Bucureștiului. Orice zi pe care o mai petrece în fruntea orașului înseamnă o întârziere în soluționarea problemelor existente”, a declarat Marius Vintilă într-o conferință organizată la sediul PNL București.
 
Tot el a precizat că Ștefănel Dan Marin a refuzat să aplice măsurile pe care și le-a asumat prin Acordul pentru Bucureșteni și refuză să ia măsuri concrete și urgente ce se impun pentru rezolvarea problemelor Bucureștiului.
 
Printre problemele enumerate de liderul PNL București se numără întârzierea nejustificată a adoptării bugetului RADET fapt ce crește riscul ca în această iarnă regia să nu poată asigura furnizarea apei calde și căldurii bucureștenilor.
 
„Ștefănel Dan Marin nu a propus și nu a luat nicio măsură concretă privind RATB. El refuză în continuare să reglementeze regimul gratuităților transportului public. Din acest motiv, RATB înregistrează zilnic penalități de 1,2 milioane de lei către ANAF deoarece municipalitatea nu plătește către regie contravaloarea gratuităților oferite diverselor categorii de beneficiari în baza unui contract”, a mai comentat vicepreședintele PNL, notează agerpres.ro. 



Sursa foto: româniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii