Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a aprobat mitingul din 10 august. Un milion de persoane, așteptate la acțiunea de protest

ro

23 Jul, 2018 17:40 1319 Marime text
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a aprobat mitingul din 10 august, organizat de români din străinătate, la care sunt anunțate să participe circa un milion de persoane, potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei citat de Digi24.ro. 
  
Decizia a fost luată după o întâlnire cu reprezentanți ai Prefecturii Capitalei, Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Brigăzii de Poliție Rutieră, Poliției Locale, Jandarmeriei, S.R.I., R.A.T.B., Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, potrivit comunicatului.
 

„Așa cum am afirmat în repetate rânduri, nu avem nici cea mai mică intenție de a obstrucționa manifestările publice, singurele lucruri care ne preocupă fiind respectarea legii și garantarea siguranței atât pentru participanții la miting, cât și pentru cei care doar tranzitează zona. Transmitem organizatorului Protocolul aferent acestei manifestări și suntem pregătiți să asigurăm, în limita competențelor noastre legale, buna desfășurare a acesteia”, a spus Firea, citată în comunicatul Primăriei.

Sursa foto cu rol ilustrativ: Facebook/Rezistentii din Piata Victoriei

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii