Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul din Reghin, in vizorul DNA

ro

03 Mar, 2010 21:21 2325 Marime text

Nagy András este acuzat de înşelăciune, abuz în serviciu contra intereselor publice, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi deturnare de fonduri.

Edilul a fost reclamat de o persoană din judeţul Braşov. Omul este supărat pe modul cum s-a făcut atribuirea locurilor pentru amplasarea parcurilor de distracţie, cu ocazia Zilelor Reghinene de anul trecut. Reclamantul acuză că repartizarea s-ar fi făcut în baza unor interese ale comisiei de licitaţie.

Edilul municipiului Reghin, neagă acuzaţiile. El a mai ajuns în atenţia DNA anul trecut, pentru un schimb de imobile între o societate comercială din Reghin şi Consiliul Local, în condiţiile în care există o diferenţă valorică foarte mare între bunurile ce fac obiectul schimbului şi vânzarea unui teren către o societate comercială fără licitaţie publică şi la un preţ subevaluat.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andrei 21 Mar, 2010 21:23 Are dreptate domnul primar...astea sunt lucruri mici pe langa altele pe care le face el la nivel mare... referitor la toate achizitiile publice din reghin, ar trebui sa se sesizeze autoritatiile competente la atribuirea acestora la suplimentarea lor, niciodata o licitatie nu se realizeaza la valoarea la care a fost castigata, sau altele care se impart in bucati mici ca sa fie atribuite direct clientelei domnului primar si consilierului sau personal