Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul din Mangalia, în discuţii cu un investitor din Spania. Află despre ce este vorba!

ro

22 Oct, 2012 22:30 981 Marime text
Cristian Radu, primarul municipiului Mangalia, a avut astăzi o întâlnire cu agenţii economici din localitate pe tema identificării problemelor cu care aceştia se confrună şi a stabilirii oportunităţilor de dezvoltare a mediului de afaceri local. „Municipalitatea va sprijini toate proiectele de dezvoltare locală prin acordarea de facilităţi, astfel încât să se creeze noi locuri de muncă. Vrem să ajutăm comercianţii, nu să-i împovărăm cu taxe“, a declarat şeful administraţiei publice locale.
Potrivit unui comunicat de presă, primarul Cristian Radu a precizat că este în discuţii cu o companie privată din Spania, în vederea atragerii de investiţii în zona Parcului Industrial din Mangalia. Primarul a mai declarat că în prezent se fac demersuri la nivel central pentru deblocarea fondurilor destinate reabilitării tramei stradale din oraş şi din staţiuni.
Conform comunicatului, agenţii economici prezenţi la întâlnirea cu edil şef au ridicat mai multe probleme, printre care dezvoltarea zonei de agrement şi a proiectelor culturale, atât pentru atragerea turiştilor, dar şi pentru locuitorii oraşului. În acest sens, Cristian Radu a subliniat că în cursul anului viitor va fi demarat un proiect amplu de reabilitare şi modernizare a instituţiilor de cultură din oraş, cu fonduri europene. În cadrul discuţiilor, primarul a mai spus că pentru sezonul 2013, în staţiuni se vor stabili concret spaţii special destinate comerţului.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii