Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, spune că nu ştie ce vor procurorii DNA să găsească în urma percheziţiilor

ro

22 Apr, 2014 19:48 2636 Marime text
Ajuns la sediul Poliţiei Judeţene Constanţa, Radu Mazăre a declarat că nu știe nimic despre cele trei percheziții făcute în municipiu de procurorii DNA, în dosarul în care edilul este acuzat că ar fi luat mită 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, potrivit B1TV.

"Ce să știu ? Întrebați procurorii, ei știu. Nu știu nimic, poate să verifice, vor fi într-o verificare continuă până la alegerile prezidențiale. Nu știu ce vor să găsească. Pe mine mă întrebi ce vor să găsească, de ce nu îi întrebi pe ei ce vor să găsească? Ce să-ți răspund. Tu mă întrebi pe mine ce fac procurorii, ce fac mascații în țara românească ? Întreabă-i pe ei. De unde să știu de percheziții, eu m-am dat cu zmeul ieri. Ieri (n.r. luni) m-am dat cu zmeul, alaltăieri am fost cu bicicleta, crezi că am informatori printre ăia de la DNA, eu nu umblu cu de-astea, Servicii, dedesubturi", a declarat Radu Mazăre, la intrarea în sediul IPJ Constanța.

Amintim că azi, procurorii DNA, însoţiţi de patru maşini cu mascţi au efectuat trei percheziţii în dosarul în care sunt cercetaţi, pentru fapte de corupţie, Radu Ştefan Mazăre, Alexandru Mazăre şi Avraham Morgenstern.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • liana 24 Apr, 2014 07:12 Vor sa nu te mai gaseasca! Ascunde-te!