Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarii din Dobrogea şi Muntenia se reunesc într-un simpozion la Năvodari

ro

13 Nov, 2013 16:01 2140 Marime text














Agenția BTL Design, AC Creative și trustul de presă Agora Group, in parteneriat cu Asociaţia Oraşelor din România, Asociația Municipiilor din România şi  Asociația Comunelor din România, organizează mâine simpozionul de administrație publică „Soluții pentru modernizarea și eficientizarea administrației publice locale 2013”, Ediția Muntenia/Dobrogea.

Evenimentul va avea loc la Năvodari, Centrul Cultural, sala de spectacole, începând cu ora 10.00.


Conferința își propune drept temă principală problematica acesării fondurilor europene în ciclul 2014-2020 și discuții pe marginea proiectului de descentralizare. Totodată se vor prezenta soluții de eficientizare și modernizare a administrației publice locale. La acest eveniment reprezentanții APL vor putea să se informeze și să fie în contact direct cu reprezentanți ai Guvernului și autorităților centrale.

Evenimentul se adresează reprezentanților administrației publice locale din regiunile istorice Muntenia și Dobrogea, președinți de consilii județene, primari de localități și reprezentanți ai instituției prefectului.

Evenimentul a fost organizat la Năvodari la invitația președintelui Asociației Orașelor din România, primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei.

Programul de evenimente „Soluții pentru modernizarea și eficientizarea administrației publice locale 2013” este organizat de agenția BTL DESIGN în parteneriat cu trustul de presă AGORA Grup si AC Creative. Acesta face parte dintr-un program național care va avea patru ediții in semestrul 2 din  2013 localizate geografic astfel: Muntenia/Dobrogea - 14 noiembrie Năvodari, Moldova - Bacău 21 noiembrie, Transilvania - 28 noiembrie Cluj Napoca, Oltenia/Banat - 3 decembrie Craiova.

Sursă foto: comune.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii