Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4 Primăria și CL al comunei Cumpăna inaugurează „Campus Școlar Cumpăna” (galerie foto+video)

ro

12 Sep, 2016 12:26 4829 Marime text
Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna, județul Constanța, în colaborare cu reprezentanții Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna, inaugurareză obiectivului de investiție Campus Școlar Cumpăna, proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2007-2013.

UPDATE 4, ora 13:39
În urmă cu doar câteva momente a fost tăiată și panglica noului Campus Școlar de la Cumpăna. Onoarea a aparținut primarului comunei, ec. Mariana Gâju, senatoarei Ecaterina Andronescu, IPS Teodosie, dar și două eleve olimpice ale școlii din Cumpăna.  

UPDATE 3, ora 13:24
La inaugurarea de la Cumpăna este prezent și rectorul Universității Maritime din Constanța, Cornel Panait, care, la rândul său, a ținut o alocuțiune în fața asistenței formate din părinții, elevi, cadre didactice și alte personalități. 

UPDATE 2, ora 13:09
După ce IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a oficiat ceremonia religioasă de sfințire a Campusului de la Cumpăna, cea care a luta cuvântul a fost senatoarea Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educației. 

UPDATE 1, ora 12.22
 
Prezentă la deschiderea centrului de la Cumpana este și fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu. De asemenea, IPS Teodosie va oficia slujba de sfințire a centrului. IPS Teodosie a fost primit de la primarul Cumpăna, economistul Mariana Gâju, cu colac și sare.


Sursă foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii