Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Mangalia organizează concurs de recrutare. Două posturi contractuale

ro

17 Jul, 2019 22:36 1128 Marime text
Primăria Municipiului Mangalia  organizează concurs de recrutare în vederea ocupării pe perioadă determinată, pe durata proiectului „Improving the connection of tertiary nodes Mangalia and Blachik to TEN-T infrastructure”, două posturi contractuale, după cum urmează: coordinating manager (manager coordonator echipa română) și inginer.
 
Concursul presupune două etape:

08.08.2019, ora 10.00-proba scrisă
13.08.2019, ora 11.00-proba interviului
 
  • În vederea ocupării funcției contractuale de coordinating manager (manager coordonator echipa română), candidații trebuie să fie absolvenți de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă. Se solicită, de asemenea, și cunoștințe de manager al proiectelor. Candidații trebuie să fie absolvenți al unui curs de manager proiect recunoscut C.N.F.P.A. sau echivalent.Este necesară o experință de minim 1 an în implementarea de proiecte cu finanțare nerambursabilă și permis de conducere categoria B.
 
  • Pentru ocuparea postului de inginer, candidații trebuie să fie absolvenți de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul ingineriei. De asemenea, experiența de minim 1 an în domeniul ingineriei și permisul de conducere categoria B sunt obligatorii.
 
Candidații vor depune dosarele de concurs la sediul Primăriei Municipiului Mangalia de pe Șoseaua Constanței, în termen de 10 zile de la publicarea anunțului în Monitorul Oficial.
 
Informații suplimentare se pot obține la sediul instituției, dar și la telefon: 0241/751060
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii