Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de reabilitare stradală

ro

05 Jul, 2019 12:16 1576 Marime text

Primăria Municipiului Constanța anunță continuarea lucrărilor edilitare de reabilitare a străzilor din oraș, efecutate de SC Confort Urban SRL,  după cum urmează:  reabilitarea carosabilului pe strada I.L. Caragiale, tronsonul cuprins între strada Poporului și bulevardul Alexandru Lăpușneanu și cel cuprins între bulevardul Tomis și strada Ion Lahovari.
 
După acțiunea de asfaltare a trei benzi de circulație cuprinse între strada Poporului și strada Baba Novac, în decursul zilei de azi se vor trasa și marcajele rutiere, urmând ca lucrările să se extindă până pe Bulevardul Aurel Vlaicu, imediat după ce se va reabilita și cea de-a patra bandă de circulație.
 
Conform PMC, concomitent, se va freza și strada I.G. Duca, sensul de mers dinspre strada Țepeș Vodă până în bulevardul Alexandru Lăpușneanu, iar săptămâna viitoare se va decoperta stratul de asfalt în zona intersecției bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada I.L. Caragiale și în zonele de staționare la semafor.
 
Acțiunile de reabilitare se vor desfășura între orele 22:00-06:00, iar în tot acest interval orar, traficul va fi restricționat, alternativ, pe câte un sens de mers.
 
Astfel, angajații SC Confort Urban SRL și Primăria Municipiului Constanța fac apel atât la locuitorii orașului Constanța, cât și la turiștii litoralului românesc să respecte indicatoarele rutiere poziționate în zonele în care se asfaltează.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii