Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria demarează acţiunile de deratizare şi dezinsecţie în Constanţa şi Mamaia

ro

26 Feb, 2015 14:10 1194 Marime text
Primăria municipiului Constanţa aduce la cunoștința locuitorilor municipiului că, începând de luni, 2 martie vor demara acțiunile de deratizare, dezinsecție și tratamente fitosanitare pe domeniul public din municipiul Constanța şi stațiunea Mamaia.
 
Lucrările se vor desfășura, eșalonat, în întregul sezon estival 2015, anunță reprezentanții Primăriei Constanţa.
 
Locurile în care se vor amplasa momeli toxice în vederea deratizării, vor fi marcate și inscripționate corespunzător. Se interzice ridicarea momelilor de la locurile unde au fost amplasate, pentru preîntampinarea eventualelor accidente.
 
Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Constanţa precum și circumscripțiile sanitar-veterinare, trebuie să ia toate măsurile de protecție necesare (pentru familiile de albine și viermi de mătase) în scopul evitării contactului cu substanțele insecticide distribuite în toate zonele verzi ale domeniului public. Zilele și locațiile unde se vor efectua tratamente avio-chimice vor fi anunțate în timp util, prin mijloacele mass - media locale.
 
De asemenea, atenționăm persoanele juridice și fizice din municipiu că au obligația să efectueze activitățile de dezinsecție și deratizare ale imobilelor, incintelor și gospodăriilor pe care le dețin, folosind numai substanțele aprobate de Ministerul Sanătății și prestatorii autorizați, concomitent cu acțiunile Primăriei precum și ori de câte ori este necesar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii