Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța reia acțiunile de deratizare. Se vor amplasa circa 3.000 de momeli toxice

ro

11 Sep, 2018 20:05 1375 Marime text
Primăria Municipiului Constanța a reluat acțiunile de deratizare pe domeniul public al oraşului.
 

Săptămâna aceasta se amplasează aproximativ 3.000 bucăți momeli toxice marcate și inscripționate corespunzător, în toate parcurile și cartierele municipiului Constanța, în locuri inaccesibile, pentru protejarea populației, conservarea și protecția mediului înconjurător. Momelile sunt transportate în siguranță maximă, neexistând posibilitatea împrăștierii accidentale a acestora, potrivit unui comunicat de presă emis de Primărie.

 
"Recomandăm constănțenilor să respecte în totalitate inscripțiile existente pe stațiile de intoxicare pe care le reperează în parcuri sau zone verzi. Se interzice ridicarea momelilor de la locurile unde au fost amplasate, pentru preîntîmpinarea eventualelor accidente! ", transmite Primăria. 

 
De asemenea, persoanele juridice și fizice din municipiu au obligația să efectueze acțiuni de dezinsecție și deratizare ale imobilelor, incintelor și gospodăriilor pe care le dețin, folosind numai substanțele aprobate de Ministerul Sănătății și prestatori autorizați, concomitent cu acțiunile Primăriei, precum și ori de câte ori este necesar - conform H.C.L.M. nr. 184/2013 art. 3, alin. 3, art. 4 și art. 5 alin. (1).
 
 Sursă foto: Primăria Municipiul Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii