Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa organizează licitaţii publice pentru activităţi specifice pentru sezonul estival

ro

24 Mar, 2019 14:19 1559 Marime text
Persoanele interesate să desfăşoare activităţi comerciale cu caracter temporar în zone publice pot participa, în perioada 10 – 24 aprilie 2019, la licitaţiile publice ce vor fi organizate în acest sens pentru sezonul estival 2019.
Primăria Municipiului Constanţa va organiza licitaţii pentru producere și comercializare înghețată, legume/fructe, baloane, activități fotografice, închiriere echipamente sportive (karturi simple cu pedale), producere și comercializare sucuri naturale, pop-corn, vată de zahăr, sandwich-uri, produse de patiserie preambalate, hand made și cadouri estivale cu articole promoționale, realizarea de tatuaje temporare, închiriere echipament sportiv (biciclete simple/karturi cu pedale), comercializare obiecte de artizanat, sculptură, pictură sau alte obiecte de artă populară în sezonul estival 2019.
Pentru toate licitațiile, taxa de participare (nerambursabilă), este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Prețul minim de pornire al licitației publice deschise, modalitatea de organizare și desfășurare a licitației, cât și zonele cu numărul de amplasamente sunt detaliate în caietul de sarcini și în instrucțiunile privind organizarea și desfășurarea procedurii de închiriere, care se obțin odată cu achitarea taxei de participare/amplasament/tip de activitate.
Documentele licitației se pot procura începând cu data de 25.03.2019, între orele 11:00 – 16:00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I. Data limită pentru depunerea ofertelor este 05.04.2019, ora 16:00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii