Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Nouă sărărițe vor acționa în această noapte, în municipiu. Sfaturi pentru constănțeni

ro

22 Feb, 2018 22:21 1386 Marime text
Prognoza meteorologică, conform Centrului Meteorologic Regional Dobrogea, arată că în această noapte va continua să ningă liniștit și se poate depune un strat de zapadă, în general de 2 - 5 cm. Vântul va sufla moderat cu viteze cuprinse 25 și 35 km/h, iar temperaturile minime prognozate vor fi de 1 grad Celsius.
 
Pentru a asigura condiții propice pentru circulația autovehiculelor, 9 sărărițe au fost poziționate în următoarele intersecții pentru a începe împrăștierea materialului antiderapant: Poarta 1, bd. Ferdinand – bd. Tomis, bd. Mamaia - Pescărie, bd. Lăpușneanu - bd. Aurel Vlaicu, str. Suceava - Boema, bd. I.C. Brătianu, șos. Mangaliei – bd. 1 Mai, bd. I.C. Brătianu-Cora, bd. Aurel Vlaicu – Pod Cumpenei. Zonele vizate în principal vor fi intersecțiile, străzile care se află în pantă, bulevardele, străzile principale și instituțiile publice (unități de învățământ, spitale, secții de poliție și alte instituții).
 
”Pentru ca utilajele să poată fi eficiente facem apel la constănțeni să nu parcheze autovehiculele în raza de acțiune a autoutilitarelor. Pentru a evita posibilele accidente, recomandăm participanților la trafic să circule cu viteză care să nu depășească 30 km/h, iar autovehiculele să fie echipate cu anvelope de iarnă. Totodată, recomandăm folosirea mijloacelor de transport în comun și evitarea folosirii autovehiculelor personale”, anunță Municipalitatea.
 
Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon: Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055; Dispecerat Poliția Locală – 0241/484205.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii