Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima victimă a inundaţiilor din această iarnă este o copilă de trei ani

ro

09 Dec, 2014 07:35 909 Marime text
Inundaţiile au făcut prima victimă. O fetiţă de 3 ani şi jumătate, din Teleorman, a fost înghiţită de ape chiar sub ochii părinţilor şi fraţilor ei, în timp ce traversau un râu cu căruţa. Apele învolburate i-au tras în adânc. Câţiva localnici le-au sărit în ajutor şi au reuşit să-i salveze pe părinţi şi pe doi dintre copii. Fetiţa s-a înecat şi este căutată de pompierii din Teleorman, relatează antena3.ro.

Familia cu trei copii, o fetiţă de 3 ani şi jumătate, un băieţel de 4 ani şi un bebeluş de zece luni, a vrut să scurteze drumul spre casă şi a trecut cu căruţa printr-un râu învolburat. Şuvoiul a răsturnat atelajul şi i-a tras în adânc. Potrivit antena3.ro, mai mulţi localnici au auzit strigătele disperate şi le-au sărit în ajutor. Oamenii nu au reuşit să o salveze pe fetiţa de trei ani şi jumătate, care a dispărut în ape.

Pompierii au început căutările fetei care a fost înghiţită de şuvoi. Părinţii şi cei doi copii care au scăpat cu viaţă sau fost duşi la spital şi se află în afara oricărui pericol.


Sursa: antena3.ro
Sursa foto: stirile.rol.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii