Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:28 18 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima reuniune a Biroului Permanent al PSD după eşecul la prezidenţiale

ro

07 Dec, 2014 19:20 634 Marime text
PSD se reuneşte, mâine, începând cu ora 11.00, în prima şedinţă a Biroului Permanent Naţional de după eşecul înregistrat la alegerile prezidenţiale, dar şi cu trei membri (Mircea Geoană, Dan Şova şi Marian Vanghelie) lipsă din formula de conducere, după excluderea din Comitetul Executiv Naţional.
 
Este prima şedinţă a Biroului Permanent Naţional al PSD, după eşecul de la alegerile prezidenţiale şi după Comitetul Executiv Naţional (CExN) din urmă cu două săptămâni, în care s-a decis excluderea din partid a doi vicepreşedinţi, Marian Vanghelie şi Dan Şova şi a senatorului Mircea Geoană.
 
Din Biroul Permanent Naţional fac parte vicepreşedinţii partidului, astfel că şedinţa conducerii de luni se va desfăşura cu trei membri mai puţin, cei doi vicepreşedinţi şi Mircea Geoană, care făcea parte din Birou, în calitate de fost preşedinte al partidului.
 
Social-democraţii ar putea să discute şi să ia decizii politice privind restructurarea Guvernului şi formarea Cabinetului Ponta 4, în condiţiile în care atât CExN cât şi membrii grupurilor parlamentare ale PSD au decis menţinerea formaţiunii la guvernare.

Viitorul cabinet Ponta nu va mai cuprinde miniştri delegaţi şi va avea portofoliile împărţite, astfel: câte două la UNPR, PC şi PLR, restul urmând a reveni PSD-ului.
 
Premierul Victor Ponta declara, săptămâna trecută, că începând din 13 decembrie şi până în 19 decembrie va veni în Parlament cu noua structură de Guvern şi cu proiectul de buget pe anul 2015.

Sursa foto: comisarul.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii