Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:53 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima parte din Monitorul Oficial va fi disponibilă online, permanent şi gratuit. Urmează votul deputaților

ro

11 Apr, 2016 21:14 1629 Marime text
 
Senatul a adoptat, astăzi, un proiect de lege care prevede că actele publicate în Monitorul Oficial partea I să fie accesibile în mod gratuit permanent în varianta online, cu 48 de voturi "pentru", 33 "împotrivă" şi nouă abţineri.
 
"Regia Autonomă <Monitorul Oficial> realizează un produs electronic conţinând actele publicate, care poate fi accesat gratuit pe internet, în varianta pentru citire, în mod permanent, în privinţa actelor publicate în Monitorul Oficial al României partea I, iar pentru celelalte acte, publicate în Monitorul Oficial al României părţile II-VII, timp de 10 zile lucrătoare de la publicarea lor. Sumarele monitoarelor oficiale sunt accesibile permanent", potrivit proiectului de lege.
 
Potrivit legislaţiei actuale, Monitorul Oficial realizează un produs electronic conţinând actele publicate care poate fi accesat gratuit pe internet şi este disponibil, în varianta pentru citire, timp de 10 zile de la publicarea respectivelor acte. După expirarea perioadei de 10 zile, produsele electronice ale Monitorului Oficial sunt disponibile pentru posesorii de abonamente lunare sau anuale.
 
Proiectul de lege este susţinut de 89 de parlamentari de la toate grupurile politice, cu excepţia grupului minorităţilor. Senatul este prima Cameră sesizată, iar Camera Deputaţilor este for decizional.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii