Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima ipoteză în cazul sirianului ucis de soţia sa şi amantul acesteia

ro

17 Apr, 2015 12:23 1238 Marime text
 
Ipoteză şocantă în cazul sirianului ucis de soţia lui şi de amantul acesteia. Femeia şi-a ucis soţul pentru a încasa asigurarea de viaţă a sirianului, potrivit unor surse citate de România TV. Între timp, Tribunalul Bucureşti a decis ca soţia sirianului şi amantul ei să fie arestaţi preventiv.

Banii au părut să fie încă de la bun început motivul oribilei crime. Anchetatorii au aflat că sirianul a avut o asigurare de viaţă şi că soţia sa, de care încă nu divorţase, ar fi putut să beneficieze de bani, în cazul unei tragedii, potrivit România TV.

Andreea Maria Pătrașcu, soţia sirianului găsit mort în portbagajul unui autoturism, și Alfons Gabriel Arhire, amantul acesteia, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile în noaptea de joi spre vineri. Cei doi sunt acuzați că l-au omorât în luna decembrie 2014 pe Haj Saleh Moustafa.

Soţia sirianului şi amantul ei au fost duşi de la instanţă în arestul Poliţiei Capitalei. Aceştia pot contesta decizia de arestare la Curtea de Apel Bucureşti, care va decide definitiv dacă ei vor rămâne în arest sau vor fi cercetaţi în libertate, sub control judiciar.



Sursa: România TV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii