Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prim-ministrul Viorica Dăncilă, în vizită de lucru în Macedonia. A fost primită de către vicepreședintele Adunării Republicii Macedonia, Goran Misovski

ro

27 Jul, 2018 16:27 938 Marime text
Aflată în vizită oficială la Skopje, prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a avut o întâlnire cu Goran Misovski, vicepreședintele forului legislativ, Adunarea Republicii Macedonia, informează Biroul de Presă al Guvernului României. 
 
Cu ocazia reuniunii, cei doi demnitari au avut discuții privind întărirea cooperării parlamentare și importanța diplomației parlamentare, atât în ceea de privește amplificarea relațiilor bilaterale, cât și procesele de integrare în UE și NATO.
 
Prim-ministrul Viorica Dăncilă a adresat felicitări pentru progresele făcute în procesele de integrare europeană și euro-atlantică, făcând referire la primirea recentă a invitației de aderare la NATO și recentele concluzii ale Consiliului UE privind extinderea.
 

”Premierul Viorica Dăncilă a subliniat importanța pe care viitoarea Președinție română a Consiliului UE, în primul semestru al anului viitor, o va acorda procesului de extindere a UE și a recomandat sprijin, de la nivel parlamentar, pentru adoptarea și implementarea reformelor, pentru a putea utiliza oportunitatea oferită prin ultimele Concluzii ale Consiliului UE, respectiv pentru a îndeplini condiționalitățile necesare începerii negocierilor de aderare în 2019” - a mai transmis Biroul de Presă al Guvernului României. 

 
Premierul român a subliniat importanța continuării dialogului între toate forțele politice la nivel parlamentar, atât în ceea ce privește procesul de reformă, cât și în ceea ce privește implementarea Acordului istoric cu Grecia.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii