Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prietenii deplâng moartea lui Iustian Mihali Ananie "E prea șocant, nu, nu, nu e corect! Odihnă ușoară, Mihai!"

ro

31 Oct, 2014 22:40 5675 Marime text
După aflarea tulburătoarei morți a lui Ananie Iustian Mihali, mai multe persoane, cunoscuți, prieteni, au postat mesaje de condoleanțe pe pagina sa de Facebook. Din descrierile lor, Iustian Mihali era un tânăr plin de viață, glumeț și un prieten de nădejde. 

"Sincer îmi pare rău, nu am crezut așa ceva, dar se pare că e adevărat.Sincere condoleanțe familiei și lui Cristian Simon. Dumenzeu să te ierte și să te odihnească în pace!", este mesajul postat de Dorin Marian Niculescu
 
"E prea șocant, nu, nu, nu e corect ...cine ne mai înveselește diminețile cu cafeaua și verile cu plaja...Odihnă ușoară, Mihai și orce ar fii tu rămâi în gașca noastră", a scris Adrian Covaci. 

 
"Dumenzeu să te ierte prietene! Mă simt aiurea să simt că nu mai este printre noi, erai un prieten de nădejde și cu bun simț, plin de viață și foarte sociabil. Odihna veșnică să-ți fie liniștită", a postat Wolf Ice pe pagina lui Mihai.
 
Un mesaj de condoleanțe a postat și Brătianu Ionuț: "Doamne, iartă-l! Condoleanțe și regrete! Liniștea îngerilor."
 
Jasmine Jas: "nici nu știu ce să spun, nașule....o să-mi lipsească mult de tot glumele tale.... caracterul tau....și tot ce ține de tine....cred că ai să lipsești la multă lume, în special lui Cristian Simon".
"Dumnezeu să te odihnească în pace. Un «nebun», un om plin de viață și întotdeauna pus pe șotii. Odihnește-te în pace, Iusty, prietene...îmi pare tare rău!", este mesajul tranmis de Bogdan Mihai.

Ananie Iustian Mihali, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat în gât într-un apartament aflat în apropiere de Maritimo, în zona imobilelor de pe bulevardul Aurel Vlaicu. Autorul crimei, a cărui identitate este necunoscută, a dispărut şi este căutat de autorităţi.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mishu 01 Nov, 2014 07:24 Sexul anal la barbate dauneaza... sanatatii...!