Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Prieteneşte”, i s-a explicat că are nişte lipsuri Bîlbă dă conducerea Complexului Muzeal Constanţa pentru o carieră ştiinţifică

ro

19 Jul, 2016 14:09 4292 Marime text
Potrivit unor surse, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii (CMSN) din Constanța Adrian Bîlbă, și-a depus demisia. În acest context, l-am contactat telefonic pe Adrian Bîlbă, care a lămurit această „situaţie”. Acesta ne-a spus că nu şi-a dat demisia, ci a solicitat ieri, în scris, încetarea contractului de managament cu acordul ambelor părţi. De asemenea, în urmă cu o săptămână, a prezentant conducerii CJC un amplu material, prin care a explicat activitatea sa ştiinţifică, precum şi dorinţa de a urma o carieră ştiinţifică.
 
Adrian Bîlbă ne-a declarat că vrea să urmeze, în primul rând, o carieră ştiinţifică, în al doilea rând, a ajuns la conluzia că celor din Consiliul Judeţean le trebuie un om cu o pregătire economică, ceea ce el nu are. În stilul său specific, ne-a spus că cei de la CJC ar tebui să aducă un „manager mai implicat în chestii de organizare”. Totodată, a spus că a avut patru ani de proiecte multiple şi ample la CMSN, ample şantiere. Ne-a menţionat că a obosit, însă a dat de înţeles că i s-a sugerat să facă un pas înapoi, deoarece i s-a explicat „prieteneşte”, conform spuselor sale, că are nişte lipsuri. Totul s-a petrecut cu prilejul vizitei ce s-a dorit a fi inopinată a preşedintelul CJC, Horia Marius Ţuţuianu.
 
Odată cu numirea lui ca manger, a devenit şi membru PSD, dar a recunoscut că nu este un membru PSD activ, a fost doar o intrare în partid formală. De asemenea, a spus că la ora actuală nu are cotizaţia de partid plătită la zi. În ceea ce priveşte ralaţia cu preşedintele CJC, ne-a declarat că îl cunoaşte puţin, dar nu a avut discuţii cu el şi reprezintă o „cunoştinţă tangenţială”. A precizat că şi-au strâns mâna pentru prima oară cu ocazia vizitei inopinate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii