Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prezent la inaugurarea sediului PMP Constanţa Eugen Tomac - „Mişcarea Populară va sancţiona zi de zi derapajele de la guvernare ale acestei uniuni socialiste”

ro

17 Aug, 2013 14:07 2116 Marime text
Eugen Tomac, preşedintele interimar al Partidului Mişcarea Populară (PMP), a fost astăzi prezent, la Constanţa, la inaugurarea sediului filialei constănţene a partidului. Alături de Tomac au participat la eveniment secretarul general al PMP, Cristian Petrescu, fost ministru al Turismului în guvernarea Boc, Ruxandra Dragomir, preşedintele Organizaţiei de Femei, şi Claudiu Palaz, liderul PMP Constanţa.
În acest context, Eugen Tomac a vorbit despre novoia unei alte politici, pe care o resimte societatea actuală, şi a criticat „vechile obiceiuri comuniste” de care USL-ul nu s-ar fi debarasat. „Avem suficient curaj şi determinare pentru a sancţiona această uniune socialistă. PMP va sancţiona zi de zi derapajele de la guvernare ale acestei uniuni socialiste”, a subliniat Tomac.
Întrebat dacă Partidul Mişcarea Populară ia în calcul colaborarea cu alte partide care se pretind de dreapta, Eugen Tomac a declarat: „Vom discuta cu partidele de dreapta atunci când vom considera că e necesar. Nu excludem niciun dialog cu vocile credibile care împărtăşesc aceeaşi viziune cu noi”. Menţionăm că la acţiune au participat, de asemenea, fostele inspectoare şcolare Narciz Amza şi Elena Buhaiev.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii