Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presupusul criminal de la Medgidia, arestat pentru 29 de zile Nu s-ar fi înţeles la preţul prestaţiei sexuale

ro

17 Apr, 2013 14:14 2055 Marime text
Presupusul criminal din Medgidia a fost arestat pentru 29 de zile. Decizia a fost luată, azi, de Tribunalul Constanţa şi poate fi atacată la Curtea de Apel. Potrivit organelor de anchetă, presupusul autor ar fi ucis-o pe fata de 18 ani, aparent prostituată, căreia i-ar fi furat telefonul mobil, suma de 5 lei şi două prezervative. Ieri, cel arestat a fost testat cu aparatul poligraf, test pe care l-a picat. Tot ieri, spun oamenii legii, bărbatul a recunoscut fapta, precizând că totul a pornit de o discuţie în contradictoriu cu victima legată de preţul prestaţiei sexuale. Telefonul fetei a fost găsit în locuinţa bărbatului arestat, la finele unei percheziţii domiciliare.

Din câte se pare, fata ar fi fost ucisă în casa bărbatului şi apoi îngropată în spatele unor garaje.

Oficial:

Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele informaţii de interes public:

La data de 16 aprilie 2013 procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au  pus în mişcare acţiunea penală şi au dispus reţinerea pe timp 24 de ore faţă de inculpatul BOICU CONSTANTIN, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Medgidia, care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tâlhărie.

Probatoriul administrat în cauză a relevat, ca stare de fapt, că la data de 23 ianuarie 2013, în locuinţa sa din municipiul Medgidia, în cursul unui conflict spontan generat de neînţelegeri asupra plăţii serviciilor sexuale, a ucis-o pe victima C.B., cunoscută în localitate ca prostituată cu cognomenul de „Pitica” sau „Narcisa”, prin lovirea repetată cu pumnii şi cu o bucată de lemn (pentru foc) în zona toracico-abdominală, iar după ce a deposedat-o pe victimă de telefonul mobil, două prezervative şi o bancnotă de 5 lei, i-a introdus cadavrul în doi saci şi l-a îngropat pe un teren viran din apropierea blocului său de apartamente.

Cadavrul victimei a fost descoperit peste două luni, la 28 martie 2013, când a fost dezgropat şi devorat parţial de animalele sălbatice la partea superioară a corpului. După investigaţii laborioase efectuate de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa şi ai Poliţiei Municipiului Medgidia, sub coordonarea unui procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, inculpatul a fost inclus în cercul de suspecţi, iar la data de 16 aprilie 2013 (după ce a fost supus testului poligraf şi s-a stabilit că prezenta indicii ale comportamentului simulat în răspunsurile negative privind implicarea în uciderea victimei) acesta a declarat că el a ucis-o şi jefuit-o pe victimă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii