Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presupuşii spărgători ai unei case din Culmea, propuşi pentru arestare preventivă

ro

10 Mar, 2015 13:58 1012 Marime text
Adrian Roşu, de 27 de ani, George Lopătaru, de 31 de ani, vor fi prezentaţi magistraţilor din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive. Cei doi sunt cercetaţi în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată şi tâlhărie calificată în stare de recidivă. În aceeaşi cauză, va fi prezentat judecătorilor şi un minor de 17 ani, cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la tâlhărie calificată.
 
Potrivit procurorilor, „din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut că în noaptea de 8/9 martie, inculpaţii au pătruns în curtea locuinţei persoanei vătămate, situată în oraşul Ovidiu, sat Culmea, unde inculpatul minor a rămas să asigure paza locului faptei, iar inculpaţii Adrian Roşu şi George Lopătaru au pătruns în locuinţă de unde au sustras două boxe audio, o staţie de amplificare audio şi un cuptor cu microunde, după care au părăsit locul faptei cu un autoturism”.
 
Mai mult, din motive necunoscute, cei trei s-au întors la locul faptei, unde, între timp s-a întors persoana vătămată, împreună cu ceilalţi membri ai familiei, fiind surprinşi de către aceştia, iar pentru a se sustrage şi a păstra bunurile, inculpaţii au ameninţat-o pe persoana vătămată cu acte de violenţă, folosind în acest scop o bâtă din lemn de aproximativ 60 cm lungime, pe care anterior o folosiseră la forţarea uşii de acces în locuinţă.

Citeşte şi Se întâmplă la ... Culmea: I-au furat sistemul audio şi un cuptor cu microunde din casă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii