Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Traian Băsescu a solicitat Avocatului Poporului să conteste de urgență modificările aduse la Legea Educației

ro

09 Jul, 2014 18:52 1580 Marime text
Președintele Traian Băsescu a declarat în urmă cu scurt timp că i-a solicitat Avocatului Poporului să analizeze posibilitatea de a ataca la Curtea Constituțională ordonanța de urgență care produce 97 de modificări la Legea Educației Naționale. „Vreau să cred că Avocatul Poporului va face acest pas, chiar dacă este evident că nu o face cu bucurie”, a afirmat șeful statului.

„Plec de la premiza că dincolo de intervenția mea, a fost și intervenția societății civile și a unor politicieni”, a mai declarat Traian Băsescu, care susține că lucrurile trebuiesc urgentate în acest sens, pentru a preveni începerea unor doctorate la fără frecvență. „Nu este cazul să genereze experineța lui la scară națională”, a menționat șeful statului amintind de scandalul iscat în jurul doctoratului obținut de Victor Ponta. 

Traian Băsescu a mai declarat că sunt aduse la Legea Educației modificări care au fost declarate deja neconstituționale în timpul Guvernului Boc.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii