Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele României, Klaus Iohannis Guvernul tehnocrat a fost o soluţie de criză

ro

12 Sep, 2016 12:08 1596 Marime text
Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat, astăzi, că după alegeri, țara noastră trebuie să aibă un guvern politic şi a subliniat că actualul guvern tehnocrat a fost o soluţie de criză, relatează hotnews.ro.

„O ţară trebuie să aibă un guvern politic. Faptul că în această perioadă de criză am propus o persoană neafilitată politic (şi l-am rugat pe Dacian Cioloş să propună un guvern independent politic), a fost o soluţie pentru o perioada limitată. Cred că, după alegeri, nu putem discuta decât de un guvern politic", a spus Iohannis într-o discuţie cu ziariştii, cu ocazia începerii anului şcolar.

Întrebat de reporteri dacă o eventuală candidatură a unora dintre miniştrii tehnocraţi ar destabiliza Guvernul, Iohannis a spus: „Nu cred că putem vorbi de o destabilizare. Când l-am nominalizat pe Cioloş premier, am spus că e nevoie de o reformare din interior a partidelor şi deschidere către oameni noi. Oameni noi ar putea să vină şi din guvern, fără să mă gândesc la cineva anume", citează hotnews.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii