Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, despre participarea la mitingul PSD din București ”Asupra niciunui salariat nu au fost exercitate presiuni sau ameniţări“

ro

08 Jun, 2018 20:08 3633 Marime text
Referitor la afirmaţiile apărute în spaţiul public, referitoare la mitingul PSD de sâmbătă, 9 iunie, din Bucureşti, Președintele PSD Constanța Felix Stroe a declarat că nu s-au exercitat niciun fel de presiuni la nivelul firmelor și societăţilor comerciale asupra salariaţilor, membri sau nu ai Partidului Social Democrat, de a participa sau nu la această acţiune, transmite PSD Constanța. 
 
Potrivit unui mesaj transmis de PSD Constanța, este dreptul fiecărui cetăţean şi salariat ca în timpul liber să participe sau nu la orice fel de acţiuni, politice, sociale sau culturale. În particular, legat de acest eveniment, asupra niciunui salariat nu au fost exercitate presiuni sau ameniţări cu sancţionarea sau concedierea, acest lucru fiind imposibil potrivit Codului Muncii, Contractului Colectiv de Muncă şi legislaţiei în vigoare.
 
​Felix Stroe îi îndeamnă pe cei care pretind că au fost ameninţaţi sau asupra cărora s-ar fi exercitat presiuni, să se adreseze de urgenţă organelor judiciare abilitate şi să reclame în scris, nominal, aceste presupuse abuzuri.
 

”​În egală măsură, ar fi de preferat ca cei care proliferează asemenea afirmaţii, din mass media sau chiar din rândul partidelor politice de opoziţie, să probeze asemenea afirmaţii şi să-şi canalizeze aceste eforturi spre activităţi demne de o cauză mai bună” - se mai arată în mesajul PSD Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii