Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele PC, Daniel Constantin „Mircea Banias va fi propus pentru funcţia de vicepreşedinte a partidului la nivel naţional“

ro

01 Feb, 2012 21:53 1257 Marime text
Senatorul Mircea Banias s-a înscris astăzi, 1 februarie 2012, în Partidul Conservator urmând să preia preşedinţia filialei PC Constanţa. Formaţiunea conservatoare din judeţul Constanţa a rămas vacantă, din data de 17 ianuarie 2012, după excluderea din partid a lui Ion Mincă. „Prin venirea domnului senator Mircea Banias Partidul Conservator are două lucruri de câştigat. Un preşedinte la filiala PC Constanţa, care are nevoie de reorganizare şi un parlamentar în Senatul României, unde majoritatea puterii este din ce în ce mai fragilă. Astfel suntem mai aproape de îndeplinirea celor două dorinţe ale populaţiei: alegerile anticipate şi suspendarea preşedintelui Traian Băsescu", a declarat preşedintele PC, Daniel Constantin. Totodată senatorul Mircea Banias va fi propus, în cadrul forurilor decizionale ale Partidului Conservator, pentru funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional. Odată cu înscrierea sa în cadrul formaţiunii conservatoare, în Senat PC are acum 4 reprezentanţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andy 01 Feb, 2012 18:47 De la Pnl la Pdl de la Pdl la Pc de fapt la Usl deci la Pnl,si asta pentru a ocupa functii.Iar isi doreste portul?Chiar isi inchipuie ca era capabil sa propuna ceva atit de interesant incit sa nu il asculte cineva de la Bucuresti?Este un profitor ca orice asa zis politician.Ne pare rau ca te-am votat si iti promitem ca nu o mai facem indiferen unde te mai inscrii.Mai ramine PP-DD.Esti de tot risul.