Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Iohannis va participa, la Geneva, la ceremonia de ridicare a drapelului național cu ocazia aderării României la CERN

ro

04 Sep, 2016 12:47 1216 Marime text
Președintele Klaus Iohannis se va afla mâine, la Geneva, în Elveția, unde va participa, la ceremonia de ridicare a drapelului național cu ocazia aderării României la Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară - CERN.
 
Președintele României va fi însoțit de o delegație de cercetători români care colaborează cu CERN, precum și de doi olimpici naționali la Fizică, informează un comunicat al Administrației Prezidențiale.
 
După ceremonia ridicării drapelului României, președintele Klaus Iohannis va avea discuții cu conducerea Organizației Europene pentru Cercetare Nucleară și va vizita principalele facilități ale CERN.
 
De asemenea, președintele României va avea o întâlnire cu cercetători români care lucrează la CERN sau colaborează la proiectele Organizației.
 
La data de 17 iulie 2016, România a devenit cel de-al 22-lea stat membru cu drepturi depline al CERN, cel mai mare centru de cercetare la nivel mondial în domeniul fizicii particulelor elementare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii