Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea Primarii care au schimbat formatiunea politică nu au ce să pățească

ro

18 Dec, 2014 20:43 1230 Marime text
Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, azi, că primarii care au schimbat formatiunea politica în baza OUG 55/2014, care a fost declarată neconstituţională, ”în mod normal nu au ce să păţească” deoarece decizia Curţii Constituţională nu acţionează retroactiv. 
 
Întrebat ce se va întâmpla cu aleşii care au migrat, în urma Ordonanţei 55/2014, declarată neconstituţională de CCR, Dragnea a răspuns: "În mod normal, nu au ce să păţească pentru că nu acţionează retroactiv. Aşteptăm motivarea Curţii şi vom vedea cum vom acţiona".
 
Curtea Constituțională a României a decis miercuri că Legea pentru aprobarea OUG nr. 55/2014 privind migrația aleșilor locali este neconstituțională.
 
Potrivit deciziei CCR, Parlamentul urmează să reglementeze prin legea de respingere măsurile necesare cu privire la efectele juridice produse pe perioada de aplicare a OUG 55/2014 pentru a le pune de acord cu decizia Curții.
 
CCR a admis miercuri obiecția de neconstituționalitate formulată de parlamentarii PNL și PDL și a constatat că sunt neconstituționale prevederile Legii pentru aprobarea OUG nr. 55/2014 privind migrația aleșilor locali.
sursa: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii